Dutch

2016 rapport Europese hogedrukreinigingssector

Het European Water Jetting Institute, EWJI, heeft een nieuw initiatief gelanceerd om een rapport te produceren over hogedrukreiniging in 2016.

Het doel van het rapport is objectieve data te verzamelen van hogedrukreinigingsbedrijven en de industrietrends te analyseren in verschillende landen verspreid over heel Europa en de algemene ontwikkelingen in Europa te onderzoeken.

Om de informatie te verzamelen van aannemers, heeft EWJI een tweefasige enquête ontwikkeld die in verschillende landen over heel Europa uitgevoerd zal worden.

De verzameling van de informatie duurt to 31 oktober en het rapport zal gepubliceerd worden uiterlijk december 2016.

 

Eerste fase:

De eerste fase omvat algemene vragen over de bedrijven, de evolutie in 2015 en de voorspelling voor 2016 en de vragenlijst richt zich tot hogedrukreinigingsaannemers (een vragenlijst per bedrijf).

 

 

Om de deelnemers te bedanken voor het beantwoorden van de vragenlijst, wil EWJI de deelnemers aan de vragenlijst een korting van 20% geven op het Conferentie-ticket van het EWJI Annual Convention 2016 dat zal plaatsvinden in oktober 2016 in Keulen (Duitsland).

Alle antwoorden op de vragen zijn anoniem en er wordt geen identificatiedata van het bedrijf gevraagd.

 

Tweede fase

De tweede fase staat open voor elke aannemer die met bouwtoepassing, oppervlakvoorbereiding en/of technische reiniging werkt (één vragenlijst per bedrijf).

 

 

Om de deelnemers te bedanken voor het beantwoorden van de vragenlijst, wil EWJI de deelnemers aan de vragenlijst een korting van 30% geven op het Conferentie-ticket van het EWJI Annual Convention 2016 dat zal plaatsvinden in oktober 2016 in Keulen (Duitsland).

Indien u fase 1 van de vragenlijst hebt beantwoord, worden de kortingen geaccumuleerd.

Alle antwoorden op de vragen zijn anoniem en er wordt geen identificatiedata van het bedrijf gevraagd.